Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ Φεβ 18, 2018 3:57 pm

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.
Αγαπητά μέλη, καλώς ΄ήρθατε στο Ivi Adamou Forum! Για την καλύτερη και ομαλότερη πλοήγηση σας, πριν ξεκινήσετε, καλό θα ήταν να διαβάσετε τους κανόνες του Forum, αλλά και κάποιες συμβουλές, που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες. Κανόνες • Απαγορεύεται αυστηρά, η οποιαδήποτε υβριστική και προσβλητική αναφορά σε όλες τις σελίδες του forum, σε οποιοδήποτε πρόσωπο, μέλος του forum ή μη. • Απαγορεύονται αυστηρά δημοσιεύσεις με links για downloads ολόκληρων τραγουδιών της Ήβης, ακυκλοφόρητων ή μη, στην ποιότητα που κυκλοφορούν ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν. • Απαγορεύεται η αναπαραγωγή κειμένων και υλικού του forum, χωρίς αναφορά του σαν πηγή (http://www.IviAdamou.forumotion.net). Συμβουλές: • Παρακαλούμε εφόσον γράφετε στα ελληνικά, χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικούς χαρακτήρες. Μην χρησιμοποιείτε greeklish. Βοηθήστε οι σελίδες του forum να είναι ευανάγνωστες. • Παρακαλούμε ελέγξτε πριν κάνετε μια νέα δημοσίευση αν είναι στη σωστή κατηγορία - υπάρχουν επεξηγήσεις κάτω από καθεμία -, και αν υπάρχει ήδη ανάλογη καταχώρηση. • Παρακαλούμε ο τίτλος κάθε δημοσίευση σας να είναι σαφής και κατανοητός. • Παρακαλούμε το ύψος της υπογραφή σας να μην ξεπερνά τα 150px. • Παρακαλούμε εφόσον δημοσιεύετε μια είδηση/video/εικόνα από κάποιο απομακρυσμένο site, αναφέρετε πάντα την πηγή ή τον αρχικό συγγραφέα της. Για οποιαδήποτε απορία σας ρωτήστε μας: Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση. Καλή πλοήγηση και keep HBHing!